23948sdkhjf

Tre nye DNU-entreprenører på plads

Storentrepriserne til det 18.450 m² store byggefelt N4 er nu fordelt. To af firmaerne er i forvejen involveret i det aarhusianske milliardbyggeri.
Byggefelt N4 på Det Nye Universitetshospitals byggeplads har været i udbud og er nu besat. Det drejer sig om tre storentrepriser på 18.450 m² behandlingsbygninger i fire etager.

Onsdag den 3. juni er det offentliggjort, at råhus og lukning skal udføres af Poul Pedersen A/S, aptering af MT Højgaard A/S, mens El-Con Aarhus tildeles teknik- og installationsentreprisen

Kriteriet for tildelingen har været lavest bydende. El-Con og MT Højgaard er allerede involveret i andre opgaver på DNUs byggeplads, mens Poul Pedersen A/S er ny på pladsen.

Nyt udbud målrettet de mellemstore
Sideløbende med tildelingen af storentrepriser i N4 er endnu et byggefelt, N3, sendt i udbud. Frem til den 5. september kan interesserede firmaer byde ind på 12.250 m² behandlingsbygninger i fire etager i DNU’s nordlige byggespor.

- Netop denne størrelse nybyggeri egner sig også godt for de mellemstore entreprenører, som vi håber at se ansøgninger fra, siger projektdirektør Frank Skriver Mikkelsen.

DNU-projektets nybyggerier er inddelt i 12 storentrepriser i størrelser mellem 900 m² til 38.900 m², som udbydes løbende. Med entreprise N3 er projektet nået halvvejs med udbud af nybyggeriet. Hertil kommer en lang stribe af tværgående rammeudbud, ombygningsarbejder og anlægsarbejder.

Find en oversigt over samtlige af DNU’s udbud på projektets hjemmeside
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112