23948sdkhjf

Ny daginstitution til 12 millioner i udbud

​Bornholms Regionskommune udbyder totalrådgivning i forbindelse med projektering og udførelse af en ny integreret daginstitution i Nexø.
Daginstitutionen skal opføres med plads til 110 børn i alderen 0-6 år i forbindelse med en sammenlægning af to eksisterende daginstitutioner i Nexø. Byggeriet skal gennemføres i fagentreprise.

Bygningsarealet for den nye daginstitution vil få en størrelse på 800-1000 m2 i én etage - eventuelt udformet med én stor og nogle få mindre bygninger.
Byggeriet for den nye daginstitution er tænkt placeret på arealet mellem Langedebyvejen og Industrivej med adgang fra Industrivej.

Da arealet i kommunalplanen pt. er udlagt til erhvervsområde fordrer gennemførelse af byggeriet udarbejdelse af nyt forslag til lokalplan for det pågældende område. Der skal ligeledes udarbejdes kommuneplantillæg for at bringe kommuneplanen i overensstemmelse med den efterfølgende lokalplanlægning.

Planprocessen forbundet hermed startes primo september 2013 og forventes afsluttet ultimo marts 2014 med godkendelse af lokalplan samt kommuneplanstillæg.

Foreløbigt byggeprogram er under udarbejdelse og vil foreligge ultimo august 2013 som udgangspunkt for totalrådgivers projektering.

De samlede entrepriseudgifter inkl. fast inventar og uforudseelige udgifter er beregnet til kr. 12 mio. kr. ekskl. moms. Udgifter til etablering af alle udearealer herunder legeplads og legeredskaber, hegn, belysning m.v. er indeholdt heri.

For mere information, kontakt bygherrerådgiver Lilholm & Partnere eller se mere på Bornholms Regionskommunes hjemmeside (eksternt link)
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078