23948sdkhjf

A. Enggaard bygger for 450 mio. kr. i Sønderborg

Det hidtil største hotel i den dansk-tyske grænse-region er på vej i Sønderborg. Henning Larsen Architects står for designet af det nye byggeri.
Næste skridt er taget på vejen til byggeriet af det hidtil største hotel i den dansk-tyske grænse-region.

Havneselskabet i Sønderborg har skabt et fælles konsortium til at virkeliggøre byggeriet af hotel med waterpark i den nye bydel i Sønderborg, som den internationalt berømmede arkitekt Frank Gehry har udarbejdet masterplan for.

Sønderborg Havneselskab har således indgået aftaler med de parter og operatører, som i et fælles konsortium vil få detaljerne på plads for både byggeri og drift af et hotel med 210 værelser på 18 etager og en waterpark på 6.000 kvm.

Parterne i det nye sønderjyske hotelkonsortium er én af Tysklands solide internationale hoteloperatører, RIMC, med hotelprojekter i en række lande og tyske Alpamare Management, som er én af de førende europæiske udviklere af waterparks. Bygge- og entreprenør-kompetencerne bidrager A. Enggaard med, og konsortiets parter er desuden gået i tæt dialog med Henning Larsen Architects, som er udvalgt til at tegne projektet.

- Vi har bragt netop de parter sammen, som kan realisere projektet, så vi får det allerbedste grundlag til i efteråret også at få finansieringen på plads, mener havneselskabets administrerende direktør Michael Saxtorph, Sønderborg. Han siger om processen:

- Det fælles konsortium viser en fantastisk vilje og fasthed i drøftelserne om, hvordan alle krav til byggeriets bæredygtighed, driftsøkonomi og publikums oplevelse af kvalitet bliver helt unik for vores landsdel. Vi forventer at kunne præsentere det samlede projekt i detaljer sidst i august.

RIMC har et solidt kendskab og erfaring i at udvikle individuelle hotelkoncepter og har været involveret i at udvikle og drive ca. 100 hoteller i Tyskland, Schweiz, Østrig, Rusland, Italien, Indien og Benelux. Alpamare har mere end 30 års erfaring i at designe, bygge og drive rentable waterparks i bl.a. Tyskland og Schweiz. Firmaet åbnede i 1972 Europas første badeland.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094