23948sdkhjf

Vejen Trælasthandel lukker to afdelinger

Markante forandringer i forretningsstrukturen medfører blandt andet, at afdelingerne i Kolding og Gødding Mølle lukkes ned.
Vejen Trælasthandel, der i daglig tale bliver markedsført som Trælasten, har været hårdt ramt under krisen. Den samlede omsætning er faldet fra 487 mio. kr. i 2008 til 332 mio. kr. i 2012, hvor virksomheden måtte indkassere et underskud på -8,9 mio. kr.

Afmatningen og den hårde konkurrence samt kundernes stadigt stigende krav om effektive løsninger er årsagen til, at virksomheden nu har valgt at gennemføre en række markante forandringer i forretningsstrukturen.

- Det betyder konkret, at vi samler flere aktiviteter omkring forretningen i Vejen, og at vi fremover også vil have fysiske udsalgssteder i Gørding, Rødding og Nr. Aaby. Det betyder desværre også at vi lukker vores forretninger i Kolding til efteråret og i Gødding Mølle pr. 28. juni, fortæller administrerende direktør Morten Erikstrup.

Der skal fremover satses mere på det professionelle segment, og i Vejen etablerer virksomheden derfor et salgscenter, som kan matche de professionelle kunders krav til rådgivning, fleksibilitet og konkurrencedygtige priser.

- Vores afdelinger i Gørding, Rødding og Nr. Aaby, vil stadig være Trælasten afdelinger med fuldt sortiment, og være bemandet med faguddannede, kompetente byggerådgivere. Herudover har vi også vores webshop med det samme brede sortiment, som har åbent døgnet rundt og leverer varer over hele landet, tilføjer Morten Erikstrup.

I en meddelelse til Trælastens samarbejdspartnere skriver bestyrelsesformand Claus Madsen:

- Med ovenstående tiltag, vil vi sikre at Vejen Trælasthandel altid vil fremstå som en professionel, effektiv og moderne samarbejdspartner. Vi vil samtidig ruste virksomheden til fremtiden, og de nye forudsætninger som markedet medfører.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078