23948sdkhjf

Slagteribyggeri på vej i Holstebro

Idemanden bage et nyt slagteri ved Nupark i Holstebro er i dialog med investorer om finansiering af byggeriet.
Planerne om et nyt slagteri i det nordlige Holstebro er langt fremme. Slagteriet bliver efter planer det første af flere mindre fødevarevirksomheder i en planlagt klynge, som har fået arbejdstitlen Food Hub City.

I øjeblikket taler Kenneth Riberholdt, der i mange år har været på lønningslisten hos store danske slagterier, med investorer omkring finansiering af byggeriet. Det ventes at få naboskab af en ny klynge af mindre fødevarevirksomheder og logistikvirksomheder i et område syd for Nupark og lige ved udløbet af den planlagte motorvej Holstebro Nord.

Beslutningen om at bygge en motorvej helt til Holstebro Nord har for alvor sat skub i planerne om Food Hub City. Kommunens planlæggere er da også i fuld gang med at se på en eventuel lokalplanlægning for området i Nupark ved Holstebro, så der kan skabes grundlag for etableringen af den nye klynge. Det sker naturligvis under hensyntagen til, hvor den nye motorvej får sit spor.

Flere virksomheder på vej
Udover det planlagte nicheslagteri er der tæt dialog med en håndfuld virksomheder, som har vist interesse for Food Hub City, uden at der dog er givet endelige tilsagn.

- I første omgang koncentrerer vi os om at få planlægningsgrundlaget helt på plads for området. Sideløbende arbejder Kenneth Riberholdt og en arbejdsgruppe omkring ham på projektering og finansiering af slagteriet, så vi kan komme i gang hurtigst muligt, fortæller Eva Nautrup, der er ophavskvinden til ideen om at skabe et bofællesskab for mindre virksomheder med det til fælles, at de arbejder direkte eller indirekte med fødevarer.

Holstebro Kommune forventer at planlægningen af området kan være på plads primo 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095