23948sdkhjf

Udvidelse af Gefioncentret

Gefioncentret i Helsingør skal ud- og ombygges, så centret kan tilfredsstille de lokale behov for indkøb og adspredelse. Det er målet med en lokalplan, som er blevet endelig vendtaget af byrådet i Helsingør.
Gennem de seneste år har der i Helsingør været et ønske om at at udvide og forbedre butikscentret Gefionscentret.

Centret består i dag af fire separate bygninger, i en-to etager mod Gefionsvej og i to-tre etager mod Fenrisvej. Det samlede bygningsareal udgør i alt ca. 4.360 m2. Heraf udgør arealet til detailhandel i alt ca. 1.850 m2. Den resterende del fordeler sig med 2.220 m2 til pengeinstitut, restauranter, frisør o.l. Boligarealet udgør i alt 290 m2.

Helsingør Kommune lægger med en ny lokalplan, som er blevet endelig vedtaget af byrådet, op til en udvidelse og ombygning af Gefioncentret. Formålet er at skabe mulighed for en udbygning og ombygning af det eksisterende center, så der kan etableres et velfungerende indkøbscenter der kan tilfredsstille de lokale behov for indkøb og adspredelse.

Med lokalplanen lægges det blandt andet op til en udvidelse af centret. Det samlede areal til butiksformål må i den nye plan ikke overstige 5.000 m2. Dagligvarebutikker må maksimalt være 1.500 m2, og udvalgsvarebutikker 300 m2.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093