23948sdkhjf

Arkitekt Mads Møller er død

C.F. Møllers søn, Mads Møller, er afgået ved døden. 71 år gammel.
Partnerskabet og medarbejderne i C.F. Møller har publiceret følgende mindeord på C.F. Møllers hjemmeside:

"Det er med stor sorg og forfærdelse, at vi har modtaget beskeden om Mads Møllers pludselige død. Han var aktiv til det sidste, og hans betydning for tegnestuens virke og position er uomtvistelig.

Han nåede netop at færdiggøre sin festmonografi i anledning af sit 45 års jubilæum på tegnestuen, en bog, som nu står som det markante vidnesbyrd for hans enorme produktion og betydning for C.F. Møller, og også tydeliggør hans position i dansk arkitektur.

Listen over vigtige og betydningsfulde værker er imponerende lang, men skulle man tvinge sig til at fremhæve et særligt værk, vil det være Ravnsbjergkirken i Aarhus.

Den favner Mads' livslange søgning mod at få materialitet, funktion og det stedsspecifikke til at skabe en ubesværet helhed. Og rækker naturligt ud mod en række beslægtede opgaver, lige fra videreførelsen af Aarhus Universitet til A. P. Møller Skolen i Slesvig. Mads og tegnestuen har set frem til, at Bestsellers byggeri på havnen i Aarhus skulle blive færdig, men det når Mads desværre ikke at opleve.

Mads var i årtier tegnestuens stilfærdige, men standhaftige samlingspunkt, som sikrede at tegnestuen udviklede sig til landets største arkitektfirma uden at miste det faglige fokus, og som udtalt holdspiller forstod han betydningen af at partnerskabet byggede på lige dele venskab og et fagligt dedikeret fællesskab.

Vi har mistet en ven og en stor faglig kapacitet, og vores tanker går til hustruen Inge, børnene og børnebørnene og den nærmeste familie.

Æret være hans minde."
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078