23948sdkhjf

Forsinkelse kan koste sundhedshus millioner

Flyttes det nye sundhedshus i Brønderslev til Banegårdspladsen ventes det at forsinke projektet. Det kan koste tilskudsmillioner, advarer regionsrådsformand.
Det skriver Nordjyske.dk

Etableringen af Brønderslev Sundhedshus følger pt. den lagte tidsplan. Der er således udsendt licitationsmateriale til de fem prækvalificerede virksomheder, og tilbuddene ventes modtaget medio juni med henblik på politisk stillingtagen i slutningen af august.

De fem prækvalificerede totalentreprenører er Arne Andersen Vrå, KPC Herning, Scandi Byg samt Hoffmann og HP Byg.

Ny placering kan rykke færdiggørelse til 2017
I Brønderslev ønsker flere borgere dog, det kommende sundhedshus placeret på Banegårdspladsen frem for på Agdrupvej.

I sin nuværende form skulle sundhedshuset dog være for stort til den tilgængelige plads på Banegårdspladsen. Det kan derfor forrykke projektet, så byggeriet på banegårdspladsen tidligst kan åbne i 2017.

Sker det, kan det ifølge Ulla Astman, Regionsrådsformand i Region Nordjylland, koste tilskudskroner. Til nordjyske.dk giver hun udtryk for, at de 45 mio. kr., som Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse har stillet projektet i udsigt, kan blive noget mindre.

- Vi har fra ministeriet fået den besked, at ministeriet finder det problematisk, hvis der sker en forsinkelse på et par år, siger regionsrådsformanden til avisen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078