23948sdkhjf

Optimisme trods underskud i Nyt Hjem

Efter to regnskabsår med røde tal på bundlinjen oplever det midtjyske typehusfirma et positivt 2013 med øget salg og nyansættelser.
Siden vinteren slap sit greb har Nyt Hjem mærket stigende efterspørgsel, og det giver forventninger om et væsentligt bedre år end i 2011 og 2012, der sluttede med underskud på henholdsvis 1,2 og 1,8 mio. kr.

- Vi var som alle andre i byggebranchen plaget af, at vinteren blev ved med af drille i første kvartal, men der er en stor efterspørgsel, og vi er kommet rigtigt godt fra start, siger direktør Morten Egeriis-Maj til Herning Folkeblad.

Han betegner underskuddet i 2012 som forventet og peger på overgangsfasen i forbindelse med et ejerskifte i starten af 2011 som en forklaring. Blandt andet har det taget længere tid end forventet at videreudvikle hustyperne og efterfølgende at få nye udstillingshuse klar.

Nyansættelser
Mange af de tiltag, som blev sat i værk, da Carsten Kastrup overtog virksomheden, er dog så småt ved at give effekt, og lever Nyt Hjem op til forventningerne om 70 solgte huse i 2013, bliver der brug for flere folk.

I starten af året ansatte virksomheden ny salgschef og ny produktionschef, og efter sommerferien starter en montagechef. Sammenlagt beskæftiger Nyt Hjem 29 medarbejdere – heraf 15 i produktionen, hvor Morten Egeriis-Maj påregner at udvide med fire mand.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.099