23948sdkhjf

Stor aftale skaber jobs hos Skou Gruppen

Skou Gruppen har netop vundet en stor aftale ved Rudersdal Kommune for håndværkerydelser over en 3-årig periode. Firmaet forventer nu at skulle ansætte nye folk.
Rudersdal kommune har netop offentliggjort, at Skou Gruppen er vinderen af en af to rammeaftaler for bygningsfag. Aftalen omhandler 55 ejendomme med samlet over 140.000 m². Det skønnes at kontrakten har en værdi på ca. 10 mio. kr. årligt. Aftalen løber over en 3-årige periode og indeholder mulighed for forlængelse med yderligere et år.

Kommunen havde modtaget i alt 94 ansøgninger om prækvalifikation til konkurrencen, der dels omhandlede priser og dels en beskrivelse af hvilken service firmaerne kunne tilbyde.

Fremgang i kristid
- Vi er glade for at vi kan fastholde og udbygge vores position i markedet, så vi på trods af krisen stadig kan fortsætte fremgangen, forklarer adm. direktør , Martin Skou Heidemann, til Building Supply.

Aftalen vil ifølge direktøren detyde nyansættelser i håndværkerfirmaet. Da man flytter erfarne folk til Rudersdal-opgaven vil det skabe huller andre steder, som skal fyldes af nye folk.

Skou Gruppen omsatte sidste år for 210 mio. kr. Med de mange rammeaftaler og øvrige opgaver firmaet har vundet forventer man i år kommer i nærheden af en omsætning på 250 mio. kr. samt opnå en tilfredsstillende indtjening.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078