23948sdkhjf

Snedkerfirma må til lommerne

Vestre Landsret har stadfæstet en dom, som medfører, at Svendsen Kongerslev A/S skal betale 200.000 kr. for nye vinduer til et sommerhus samt 130.000 kr. i sagsomkostninger.
Det koster nu snedkerfirmaet Svendsen Kongerslev A/S i alt 330.000 kr., at man for år tilbage anvendte for dårligt træ til opførelsen af et sommerhus i Hals i Nordjylland. Det oplyser Nordjyske.

Vestre Landsret har stadfæstet en dom fra Retten i Aalborg, der konkluderede, at firmaet står til ansvar for, at flere vinduer og døre sprækkede og faldt fra hinanden.

Ifølge Nordjyske har husets ejere selv designet huset i samarbejde med en arkitekt, og ejerne havde oprindeligt ønsket kastanje- eller cedertræ. Det frarådede Svendsen Kongerslev A/S med henvisning til det danske klima. I stedet blev der indkøbt svensk fyrretræ som limtræ.

En syns- og skønsmand har siden vurderet, at der er anvendt for meget splinttræ og sandsynligvis også for dårlig lim i træet til sommerhusets specialdesignede vinduer. Retten fastslog, at eftersom det var Svendsen Kongerslev A/S, der havde anbefalet træet, er det også firmaet, der har ansvaret for kvaliteten.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109