23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Akademiet for de Tekniske Videnskaber (ATV)
Højteknologifondens direktør Carsten Orth Gaarn-Larsen er tiltrædende præsident i Akademiet for de Tekniske Videnskaber og er dermed nu indtrådt i ATV's præsidium (bestyrelse), hvor han overtager præsidentposten om et år. (Kilde: Børsen)

ATV er en privat, uafhængig medlemsorganisation, der arbejder for at fremme innovation, teknisk og naturvidenskabelig forskning og uddannelse samt at styrke samarbejdet mellem virksomheder og universiteter. Organisationen arbejder non-profit.

Alectia A/S
Walther Thygesen er valgt som ny formand for bestyrelsen.

Alectia er et rådgivningsfirma med fire forskellige forretningsområder; byggeri, proces, ledelse sundhed og arbejdsmiljø samt vand, energi og miljø.

DGE Miljø- og ingeniørfirma
Henrik Pedersen er ansat som projektleder hos DGE Miljø- og Ingeniørfirma i afdelingen i Højbjerg og skal fremadrettet varetage opgaver inden for forurenet jord og grundvand. (Kilde: Børsen).

DGE Miljø- og ingeniørfirma er et konsulentfirma, som arbejder med rådgivning på miljøområdet og inden for byggeri og anlæg.

Hald & Halberg
Robert Jensen er udnævnt til administrerende direktør og afløser Flemming Hald, der har ønsket at trappe ned.

Hald & Halberg entrerer opgaver inden for såvel renoveringsarbejder for offentlige bygherrer, boligselskaber og andelsboligforeninger, nybyg for offentlige bygherrer samt entreprenøropgaver i totalentreprise.

Læs også: Generationsskifte hos Hald & Halberg

OBH-Gruppen A/S
Peter Henrik Falk er trådt ind i bestyrelsen, mens Steen Hjort er trådt ud. (Kilde: Biq.dk)

OBH-Gruppen A/S er et rådgivende ingeniørfirma, som er opdelt i to forretningsområder; OBH Ingeniørservice A/S og OBH Rådg. Ingeniører A/S.

Orbicon A/S
Ulrik Bindeballe Jensen, 34 år, er ny ingeniør i Orbicon, Aarhus. Han skal i Orbicons afdeling for Forsynings & Anlægsteknik arbejde med projektering- og udførelse af afløbstekniske anlæg. (Kilde: Børsen)

Orbicon arbejder inden for miljø, natur, byggeri, forsyning, klima, energi, arbejdsmiljø og infrastruktur.

Velux A/S
Arne Mortensen Christensen, Øjvind Kirkeby Frank og Jan Højmose Thomsen er indtrådt som nye medlemmer i bestyrelsen. (Kilde: BiQ.dk)

Velux sælger og markedsfører ovenlysvinduer, solafskærmning, el-betjening og solvarmesystemer på det danske og nordatlantiske markeder.

VMC Pitzner
Christian Wedsted, 42 år, er ansat som sælger af arbejdsplatforme til udlejning. Han skal dække hele området Jylland og Fyn med tilknytning til virksomhedens afdelinger i Brabrand og Middelfart. (Kilde: Børsen)

VMC Pitzner er leverandør og landsdækkende udbyder af entreprenør- og byggemateriel.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125