23948sdkhjf

Psykiatribyggeri indvies i Middelfart

Opførelsen af nye rammer til to almenpsykiatriske afsnit på Psykiatrisk Afdeling Middelfart er kommet så langt, at de to afsnit kan indvies.
I forbindelse med samling af Retspsykiatri Syddanmark bygges nye rammer til de to almenpsykiatriske afsnit på Psykiatrisk Afdeling Middelfart. De to afsnit står nu klar til indvielse i dag d. 25. april.

Region Syddanmark investerer massivt i nye moderne fysiske rammer til psykiatriske patienter de kommende år. De to afsnit, der indvies, er de første, der er opført efter de nye standarder for fysiske rammer i Psykiatrien i Region Syddanmark. Det drejer sig om to døgnafsnit (P1 og P2) med 36 pladser samt fælles modtagelse.

Samlet 2.400 m²
Afsnittenes værelser er med eget bad og toilet og på 17 m². Enkelte værelser er 24 m². De nye bygninger er omkring 2.400 m².

Byggeriet til Retspsykiatri Syddanmark tog sin start i februar 2012 og fortsætter et års tid endnu: Indflytningen i de nye retspsykiatriske afsnit vil ske et afsnit ad gangen – med start i juli 2013 til april 2014, hvor de sidste afsnit flytter ind.

Foruden de 36 almenpsykiatriske pladser bygges der til 70 retspsykiatriske døgnpladser. Foruden ombygning udvides der med ca. 8.500 m² i alt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141