23948sdkhjf

Nye ansigter hos sikringsspecialist

Stanley Security styrker salgsorganisationen med tre nyansættelser i april.
Stanley Security er i en rivende udvikling og har ansat flere specialister, der kan rådgive kunder indenfor traditionelle sikringsdiscipliner som tyveri-, adgang-, brand- og videoovervågning eller varesikring, personsikkerhed og tracking løsninger, tidsregistrering og mekaniske sikringsløsninger.

I Kolding er Johnny Sirach ansat som Account Manager pr. 15. april 2013. Johnny har arbejdet med risikovurdering og behovsanalyser i mere end 10 år fra vinkler med assurandør, sikringskonsulent, brand og førstehjælp konsulent samt salg af mekanisk sikring. Geografisk servicerer Johnny den nedre del af Jylland til og med Horsens, Silkeborg, Herning og Ringkøbing.

Jesper Tøttrup Bønnelykke er i Aalborg ansat som Key Account Manager i Stanley Security pr. 1. april 2013. Han har fokus på at fastholde og udvikle eksisterende Key Accounts, samt tilføre nye indenfor bl.a. industrien og undervisningssektoren. Jesper har arbejdet 15 år som sælger til primært industrien i Skandinavien og kommer fra en lignende stilling hvor han bl.a. betjente industrikunder i Jylland.

Endelig er Jan Andersson i København ansat som Key Account Manager fra 1. april 2013 med fokus på både det globale og det danske retailmarked. Jan kommer fra Facility branchen, hvor han stod for udlejning af fuldservicerede kontorløsninger til virksomheder i alle størrelser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.282