23948sdkhjf

Stor interesse for Femern-opgaver

Interessen for information om de kommende udbud i forbindelse med den nye Ringsted-Femern Bane er så stor, at Banedanmark har besluttet at afholde et ekstra informationsmøde.
Først på ugen inviterede Banedanmark kommende rådgivere, entreprenører og leverandører til informationsmøde om udbuddene i forbindelse med den kommende Ringsted-Femern Banen.

Dette møde bliver nu suppleret med et tilsvarende møde i Nykøbing Falster, der finder sted onsdag den 8. maj kl. 13 på CELF Auditoriet, Merkur Plads 1, 4800 Nykøbing

- Det først planlagte møde i København den 14. maj holder vi på engelsk, mens mødet i Nykøbing Falster bliver på dansk, fortæller projektdirektør Jens Ole Kaslund.

- Derved tilgodeser vi både de store udenlandske leverandører, som måske kan tænke sig at byde ind på opgaverne, og de mindre lokale leverandører. De lokale leverandører er naturligvis også velkomne til at deltage på begge møder, hvis de vil have muligheden for at komme i kontakt med de større virksomheder, fortsætter han.

Udbud i alle størrelser
Interesserede skal tilmelde sig på rfb-information@bane.dk og fortælle, hvilket møde man ønsker at deltage på. Leverandører, som allerede har tilmeldt sig, bliver kontaktet af Banedanmark for videre information.

Begge møder vil introducere indhold i, tidspunkt for og omfang af de kommende udbud, som bliver i størrelsesordenen fra nogle få millioner til adskillige hundrede millioner.

Udbuddene bliver delt ind i pakker inden for områder som for eksempel: Broarbejder, jordarbejde, sikringsarbejde i forbindelse med eksisterende sikringsarbejde, spor, nedrivning af ejendomme, stationsombygninger, støjisolering, etablering af støjskærme.

Enkelte af udbuddene finder sted i indeværende år, hovedvægten vil være i 2014, men der vil være udbud gennem det meste af projektets løbetid. Banen vil være færdig til ibrugtagning i 2021.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109