23948sdkhjf

Små 500 nordjyske håndværkerjobs i BoligJob-ordningen

Genindførelsen af BoligJob-ordningen er godt nyt for både nordjyske håndværkere samt bolig- og sommerhusejere, vurderer Dansk Byggeri.
Der er både flere arbejdspladser og lærepladser på vej til Nordjylland efter at politikerne søndag nåede til enighed om første del af Vækstplan DK. Den betyder, at blandt andet BoligJob-ordningen genindføres og samtidig udvides til også at omfatte sommerhuse. Alene den del betyder 490 lokale arbejdspladser i Nordjylland i 2013.

Læs mere: BoligJob-ordningen er tilbage.

- Nu hvor vi har fået vished om, at BoligJob-ordningen bliver genindført, vil mange boligejere hive renoverings- og byggeplanerne op af skuffen og gå i gang. Det her vil med det samme give flere arbejdspladser og dermed også flere praktikpladser i Nordjylland. Det hele vil gå op i en højere enhed samtidig med, at det bliver forår, og vi for alvor kan komme i gang med arbejdet, siger formand for Dansk Byggeri Nordjylland, Knud Kristensen.

Sommerhusrenoveringer godt for yderområde
Derudover vil det også gavne Nordjylland, at sommerhuse fremover også bliver omfattet af BoligJob-ordningen.

- Det er jo i vores yderområder, der ligger flest sommerhuse, og det er netop der, hvor der er behov for at stimulere væksten, så vi også kan få skabt arbejdspladser og lærepladser der. Derfor er jeg meget tilfreds med, at ordningen er blevet udvidet, siger Knud Kristensen.

Og der er ifølge Dansk Byggeri Nordjylland flere fordele ved at genindføre BoligJob-ordningen.

- Ud over at skabe arbejdspladser, så vil BoligJob-ordningen også være med til at gøre det mindre attraktivt at få udført sort arbejde. Så der er skruet på de rigtige håndtag i forhold til at få ændret på den fastfrosne situationen, som vi har oplevet i Nordjylland de seneste måneder. Det glæder jeg mig meget over, siger Knud Kristensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125