23948sdkhjf

Lemvigh-Müller tager nyt center i brug

Lemvigh-Müller åbnede den 4. februar et nyt NyEnergi center i Slagelse. Det er det andet af tre centre, som sætter fokus på energirigtige løsninger.
NyEnergi centret på Kongstedvej i Slagelse er over 500 m2 stort, og indrettet med stande og produkter fra 25 producenter, som har fokus på energirigtige løsninger til både byggeriet, industrien og i hjemmet.

- Lemvigh-Müller vil bruge NyEnergi centrerne til at udvikle og styrke vores position inden for fremtidens energiformer og tekniske løsninger. Centrerne skal overfor installatørerne synliggøre de mange forretningsmuligheder, der er inden for blandt andet indeklima, energibesparelser og komfort til bolig- og erhvervsbyggeriet. Vi håber, at vores kunder på Sjælland bliver flittige brugere af centeret i Slagelse, og både vi og leverandørerne står parate til at fortælle mere om de mange energibesparende løsninger, som man kan sammensætte til sine kunder, fortæller marketing- og e-businessdirektør Kim Øxenholt, Lemvigh-Müller.

Centret for både salg og undervisning
Det er også meningen, at centrene skal bruges til forskellige kursus- og undervisningsaktiviteter, så alle Lemvigh-Müllers medarbejdere og kunder hele tiden kan holde sig ajour med udviklingen på dette vigtige område.

- Hos Lemvigh-Müller er vi stolte over sammen med producenterne at kunne tilbyde de lokale installatører et center, hvor de kan vise deres kunder en bred række produkter og løsninger, der giver et godt overblik over, hvordan man kan sænke elforbruget og højne komforten med eksempelvis energibesparende belysning, solceller, varmepumper og varme & ventilation, tilføjer Kim Øxenholt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094