23948sdkhjf

Svendborg tager fat på 1. etape pladsrenovering

Svendborg Kommune er netop gået i gang med 1. etape af istandsættelse af den store parkeringsplads på Voldgade i Svendborg.
- Parkeringspladsen bærer præg af mange års brug, og trænger i høj grad til opfriskning. Når istandsættelsen er færdig vil vi stadig have det sammen antal parkeringspladser. Vi vil blot have en plads der fremstår pænere, uden store vandpytter, og som vil være nemmere at vedligeholde, forklarer Ingeniør Mette Jensen.

Istandsættelsen, der forventes at tage resten af året, opdeles i to etaper.

Opdelt arbejder sikrer adgang til parkering
Etape et er den første halvdel af parkeringspladsen, som ligger op mod bycentret. Kun denne del af pladsen vil blive afspærret ved opstart. Anden etape omfatter den resterende del af parkeringspladsen.

- Vi deler istandsættelsen op i flere etaper, så det gennem hele perioden er muligt at parkere på den ene halvdel af parkeringspladsen i Voldgade, udtaler Mette Jensen

Det øverste asfaltlag vil blive lagt på i 2013, når begge etaper er gennemført.

Istandsættelsen bliver finansieret af de indtægter som Svendborg Kommune får fra betalingsparkering. Nogle penge som er øremærket til vedligeholdelse og istandsættelse af pladser med betalingsparkering.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14