23948sdkhjf

Installatør øger omsætningen med 35 pct. og bliver medejer af stor sammenslutning

John Jensen VVS er tilbage på vækstsporet efter et udfordrende 2021 med et resultat før skat på 16,5 mio. kr. og en samlet omsætningsfremgang i 2022 på 35 pct. til 330 mio. kr., oplyser den sjællandske installatørvirksomhed.

Fremgangen er ifølge firmaet resultatet af et skærpet fokus på at optimere interne processer, samt et tæt samarbejde med mangeårige kunder og leverandører.

– Et udfordrende 2021 gjorde det nødvendigt at skærpe og optimere vores processer i 2022. Samtidigt har vi i 2022 set en positiv effekt af tidligere strategiske investeringer i digitalisering og i nøglefunktioner som drift, salg, kommunikation og marketing. Vores tætte samarbejdsrelationer med mangeårige kunder og leverandører har desuden bidraget til, at vi har kunnet sikre nye spændende opgaver, forklarer adm. direktør Jesper Leen Jensen i meddelelsen. 

Han tilføjer, at fundamentet er styrket med en "fortsat rentabel" ordrebeholdning med en stor kunde- og størrelsesmæssig spredning på opgaverne.

I ordrebogen ses en ændring fra nybyggeri til en hovedvægt på renoveringsopgaver og energioptimering, samt nye samarbejdsaftaler indenfor forsikringsområdet, som ventes at slå positivt igennem i år. Samlet betyder det, at John Jensen VVS forventer yderligere stigning i aktiviteter og indtjening.

Jesper Leen Jensen har også besluttet at gå sammen med kapitalfonden FSN Capital og ti andre installationsvirksomheder for at etablere InstallatørGruppen, der bliver en af landets største virksomheder indenfor el-, vvs, fiber, samt ventilations- og kølesystemer med en samlet omsætning på omkring 1,3 mia. kr.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11