23948sdkhjf

Ekstra direktør er én af flere ændringer hos fremgangsrig anlægsentreprenør

Fremgang leder til en større organisatorisk oprustning i Roskilde-firmaet Gorm Hansen A/S

Den sjællandske anlægsentreprenør Gorm Hansen A/S har vind i sejlene.

Omsætningen er mere end fordoblet, og staben vokset fra godt 60 til 100 ansatte over de seneste fem år.

Roskilde-firmaet står dermed i en situation, der kalder på udvikling og nytænkning. Derfor er iværksat en større strategisk organisationsændring, som skal styrke forretningen og skabe et solidt fundament for det, firmaet i en pressemeddelelse kalder ”fortsat fremtidig optimering og udvikling”.

Konkret betyder organisationsændringen, at Jacob Nielsen pr. 1. januar 2023 er indtrådt i stillingen som produktionsdirektør. Han har været ansat hos Gorm Hansen A/S i 18 år og har i løbet af årene udviklet sin karriere i stillinger som formand, projektleder, produktionschef og nu altså produktionsdirektør.

- Jeg glæder mig meget til at fortsætte den flotte udvikling, som vi har været igennem. Jeg har nogle fantastisk dygtige kollegaer, og jeg tror på, at vi sammen kan udfolde firmaets potentiel endnu mere, udtaler Jacob Nielsen i pressemeddelelsen.

Som produktionsdirektør får Jacob Nielsen et større ansvar i forhold til den mere strategiske forretningsudvikling, og han skal også være bindeled imellem virksomhedens forskellige afdelinger, der selvsagt er vokset i takt med de seneste års fremgang.

Forstærkningerne inde- og udefra

For at skabe nogle optimale muligheder for fokus på forretningsudvikling og strategioptimering vil Jacob Nielsen blive frigjort fra flere af de daglige driftsmæssige ansvarsområder.

Nikolai Larsen er derfor blevet forfremmet fra projektleder til projektchef med det overordnede ansvar på flere større entrepriser.

Gorm Hansen A/S har også øget fokus på uddannelse og oplæring, hvilket - indtil videre - har udmøntet sig i, at virksomheden i øjeblikket uddanner syv struktørlærlinge og en kontorelev. Ambitionen er at øge antallet af kollegaer under uddannelse til det dobbelte. Jonas Vestergaard, der har været i firmaet siden 2018, skal arbejde mod dette mål i stillingen som uddannelses- og kommunikationschef. 

Som en yderligere del af organisationsændringen har Gorm Hansen A/S også hentet forstærkninger udefra.

Flemming Sonne Jensen er startet i en nyoprettet stilling som maskinansvarlig og har dermed ansvaret for virksomheden maskinpark.

– Det har virkelig været en milepæl at få sat disse nye initiativer i gang. Jeg meget glad for at kunne give et større ansvar videre til folk, der har fortjent det, udtaler Gorm Hansen A/S´ ejer og adm. direktør Morten Hovmøller.

– Jeg har en stærk forventning om, at denne optimerede organisation er den helt rette for vores virksomhed. Samtidig ved jeg, at ændringer også kræver tid og tålmodighed, fortsætter han.

Gorm Hansen A/S
Regnskabsår 2021/22 2020/21 2019/20
Valuta mio. DKK mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 21,6 16,5 17,2
Resultat af primær drift 14,6 11,3 9,5
Resultat før skat 14,1 11,0 9,2
Årets resultat 10,9 8,6 7,1
Balancestatus 87,7 79,4 64,1
Egenkapital 27,7 20,8 17,6
Antal ansatte 81 71 66
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078