23948sdkhjf

Aabenraa river ned og bygger nyt til 150 børn - udbuddet bliver totalentreprise

Nedrivning af bygninger på stedet koster ekstra tid og penge

”Det er med stor glæde, at vi endnu engang kan være med til at skabe gode rammer for børns læring og udvikling – denne gang ved at bistå Aabenraa Kommune i forbindelse med udbud og opførelse af en ny integreret daginstitution i Aabenraa.”

Sådan skriver Kuben Management på LinkedIn med henvisning til en ny en integreret daginstitution i Aabenraa syd, som skal erstatte Kongehøjens Børnehave og Vuggestuen Fjordløkken, der i denne forbindelse sammenlægges.

Opgaven udfører Kuben Management i samarbejde med Ingeniørfirmaet Viggo Madsen.

Projektet omfatter dermed både nedrivning af den eksisterende institution på stedet samt opførelse af det nye børnehus, som bliver på cirka 1.400 kvm og skal have plads til 50 vuggestuebørn og 100 børnehavebørn samt personale.

Har lagt sig fast på totalentreprise

Valget af at bygge nyt på en eksisterende adresse vil, fremgår det i tidligere beskrivelser af projektet, forlænge byggeperioden med 10 måneder, fordi det er nødt til at ske i to etaper.

Samtidig øgede beslutningen budgettet med cirka 3,3 mio. kr. - oven i de allerede afsatte 34,5 mio. kr. til køb af bygningerne, nedrivning og opførelsen af den nye institution. De ekstra penge går til den længere byggeperiode, hvor der blandt andet skal lejes en pavillon til genhusning.

Når alt er på plads, vil Aabenraa Kommune udbyde etableringen af børnehaven Aabenraa Syd i totalentreprisekonkurrence med projektforslag i begrænset omvendt licitation, besluttede politikerne i november sidste år.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.114