23948sdkhjf

Eks-direktør for Dansk Byggeri stopper hos DI

Opdateret:

Lars Storr-Hansen, som i 12 år var adm. direktør for Dansk Byggeri, stopper hos DI, hvor han siden fusionen i september sidste år har haft titel af erhvervsudviklingsdirektør.

Det oplyser Lars Storr-Hansen på sin Linkedin-profil.

- I de sidste tre år har jeg i praksis brugt størstedelen af mit arbejdsliv på at forberede og gennemføre fusionen mellem Dansk Byggeri og Dansk Industri (DI). Og siden sommeren 2020 har jeg arbejdet med den omfattende integrationsproces, der nu er så vellykket for både medlemmer og medarbejdere, at jeg har fundet, at tiden er den rette til at åbne et nyt kapitel i mit arbejdsliv, skriver Lars Storr-Hansen og fortsætter:

- Jeg stopper derfor i DI i dag, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle i DI for et godt og konstruktivt samarbejde. Det har været en spændende rejse, og jeg ønsker DI alt godt fremad. Nu glæder jeg mig til at se lidt mere til min familie i den kommende tid, inden jeg skal igang med at lægge konkrete planer for, hvad det næste kapitel i mit arbejdsliv skal indeholde.

I en pressemeddelelse oplyser DI, at erhvervsorganisationens område for Erhvervsudvikling pr. 1. februar flyttes til Medlemsområdet under ledelse af Anders Søndergaard Larsen, mens DI Lærlingeindsatsen flytter til Rådgivningsområdet under Kinga Szabo Christensen.

- Lars Storr-Hansen har været en drivende kraft i Dansk Industris omfattende integration af Dansk Byggeri – fra den helt tidlige forberedende fase til nu, hvor medarbejdere og medlemmer har fundet sig til rette i DI. Efter dette vellykkede forløb har Lars Storr-Hansen ønsket at gå videre med andre planer for sit arbejdsliv, skriver DI.

Adm. direktør for Dansk Industri, Lars Sandahl Sørensen, siger i den forbindelse:

- Jeg er glad for den indsats, som Lars Storr-Hansen har lagt i at få integrationen af de to organisationer til at lykkes, både strukturelt og menneskeligt. Vi står nu et sted, hvor det er forståeligt, at Lars ønsker at prøve kræfter med nye udfordringer, og jeg ønsker ham held og lykke fremover.

Om den nye organisering siger Lars Sandahl Sørensen:

- DI’s arbejde lokalt og regionalt er en hjørnesten i DI’s relation til medlemsvirksomhederne. Derfor er jeg glad for denne løsning, hvor vi får det fuldstændigt integreret i Medlemsområdet og kan udnytte styrker og ideer på tværs til gavn for alle DI’s medlemsvirksomheder. Tilsvarende fører det strategisk vigtige arbejde med Lærlingeindsatsen et ekstra ben til Rådgivningsområdet, hvor udvikling af DI’s tilbud sker på tværs af de enheder, der yder medlemsvirksomhederne direkte hjælp i hverdagen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094