23948sdkhjf

Nye markeder og samarbejde for bygge- og installatørvirksomheder

Greve og Solrød kommuner afholder fyraftensmøde om energirenoveringer, nye markeder og samarbejde for virksomheder i bygge- og installationsbranchen.
Fyraftensmødet er et led i den kampagne, som kommunerne i København Syd; Greve, Solrød, Køge og Stevns er gået sammen om. Kampagnen skal få flere håndværkere til at kunne give den kvalificerede energirådgivning, som flere og flere husejere efterspørger.

Greves borgmester Hans Barlach åbner mødet, hvor også Videncenter for energibesparelser i bygninger, Det Grønne Hus i Køge og Energiklyngecenter Sjælland deltager.

Første arrangement i energirenoveringskampagnen er for virksomheder i Greve og Solrød kommuner, som arbejder med det bygge- og installationstekniske område. Kampagnen er arrangeret i samarbejde mellem de fire kommuner, og Videncenter for energibesparelser i bygninger, under Teknologisk Institut, Det Grønne Hus i Køge, og Energiklyngecenter Sjælland. Tilsvarende holder Køge og Stevns et fælles arrangement. Greves borgmester, Hans Barlach, åbner mødet.

På fyraftensmødet vil folk fra de forskellige centre og fra Greve og Solrød kommuner fortælle om energirenoveringer, kampagnen og muligheden for efteruddannelse som energivejleder, som arrangeres af Teknologisk Institut i uge 10 og 11. Derudover vil der være sandwich og mulighed for at netværke.

Torsdag den 16. februar kl. 17.00-19.00 på Portalen 1 i Greve.

Det er gratis at deltage i mødet. Tilmelding skal ske seneste mandag den 13. februar til ahh@energiklyngecenter.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203