23948sdkhjf

Hörmann KG modtager fornem pris som foretrukken arkitektpartner

Hörmann KG vandt guldprisen i Architects Partner Awards, der blev overrakt på den prestigefyldte arkitektmesse Contractworld i Hannover.
Hörmann blev udnævnt foran ni andre finalister, som virksomheden med det bedste salgskoncept overfor arkitekter i kategorien Døre og Porte.

Bag udnævnelsen står Arkitektfagbladet AIT, der i efteråret 2009 gennemførte en rundspørge blandt 1.000 arkitektkontorer i Tyskland. Opgaven var at vurdere kvaliteten af virksomhedernes salgsarbejde overfor arkitekterne. Prisen Architects Partner Award gives som en anerkendelse af et forbilledligt samarbejde med arkitekter.

- Vi ved, at arkitekterne får rigtig mange henvendelser og ofte er marketingmaterialet til mere besvær end gavn. Vi er naturligvis stolte af prisen, for det understreger, at Hörmann lægger vægt på, at salgsarbejdet overfor arkitekter, også kan være en væsentlig og inspirerende informationskilde, fortæller Peter Lassen, Hörmann Danmark AS.

Udover prisen for det bedste salgskoncept vandt to medarbejdere fra Hörmann sølv for særlig kompetent rådgivning overfor arkitekter. Alt i alt blev virksomheden og de lokale medarbejdere præmieret i syv produktkategorier.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094