23948sdkhjf

Ny virksomhed tager over efter AL-Stål

Nyetablerede Rank Steel A/S har købt fabrikshallerne i Skjern, som har stået tomme siden AL-Ståls konkurs. I lighed med forgængeren vil Rank Steel arbejde med bygningsstål.
Bag den nye virksomhed står fire lokale investorer, som har ansat flere nøglemedarbejdere fra det gamle AL-Stål.

Ønsket er at skabe en virksomhed, der leverer stålkonstruktioner til byggebranchen, og derfor har Rank Steel opkøbt 800m² kontor og 9.000m² fuld funktionelt produktionsareal på Industrivej i Skjern.

Ifølge salgschef Johan Brunsborg vil Rank Steel i højere grad end forgængeren benytte sig af outsourcing til produktion af stålkonstruktionerne:

- Konstruktionerne fremstilles hvor det er bedst og billigst. Egen fremstillingen kan fra projekt til projekt variere fra 0-100 %, men fabriksfaciliteterne kontrollerer, samler og klargør komponenter uanset om de er fremstillet internt eller eksternt, forklarer salgschefen.

Rank Steel vil henvende sig til alle, der vil købe bygningsstål. Ifølge Johan Brunsborg bliver proceduren, at man gransker opgaverne for efterfølgende at kunne udvælge de 2 -3 underleverandører, som erfaringsmæssigt er i stand til at tilbyde den mest fordelagtige pris på det enkelte projekt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11