23948sdkhjf

Nyt produkt får sin ilddåb i Vejle

900.000 mursten skal renes som led i byggeriet af Kirk Kapitals nye domicil.

Saltsyre bliver typisk brugt til at afrense murværk, selv om murstenene kan få misfarvninger.

Det vil MV Produkter ændre på med en serie af syrefri renseprodukter, som får sin ilddåb, når 900.000 mursten skal renses i Kirk Kapitals nye hovedsæde, der er tegnet af kunstneren Olafur Eliasson.

- Vi håber, at ordren betyder, at flere får øjnene op for afrensning af murværk uden syre. Vores producent er førende på det amerikanske marked, og produkterne er tilpasset danske mursten, siger Bo Feldskov, der står bag virksomheden MV Produkter med base i Gørding ved Esbjerg.

Han har en baggrund som konsulent i teglbranchen gennem mange år, men valgte i 2015 at satse på en karriere som selvstændig importør af syrefri renseprodukter til mursten.

Det går godt, og Bo Feldskov tror selv, at det på sigt vil lykkes at distancere saltsyren som det foretrukne rensemiddel til murværk i Danmark.

- I øjeblikket oplever vi en meget stor stigning i salget, og hvis den udvikling fortsætter, vil vi blive en del flere medarbejdere end de fem, vi er nu, siger han.

De første kvadratmeter murværk på Havneøen er allerede renset, og hos bygherren Kirk Property er der tilfredshed med det foreløbige resultat.

- Domicilbyggeriet er et kunstværk i teglsten, som gerne skulle fremstå flot og ensartet, og de første afrensninger lever op til vores og kunstnerens forventninger, siger Flemming Hoff fra Kirk Property.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094