23948sdkhjf

Hornbaek Trævarefabrik sælger dørproduktion

Vahle Døre og Vinduer A/S har overtaget produktionen af JE-Træ yderdøren fra Hornbaek Trævarefabrik A/S, som til gengæld erhverver sig 50 % af aktierne i Vahle.
JE-Træ Yderdøren, der har været produceret hos Hornbaek Trævarefabrik siden 1973, er med virkning fra 1. oktober 2009 blevet solgt til Vahle Døre og Vinduer. I forbindelse med salget har Hornbaek erhvervet en aktiepost på 50 % hos Vahle Døre og Vinduer.

Alle nuværende medarbejdere i Hornbaek’s dørproduktion vil fortsætte hos Vahle Døre og Vinduer, der netop har indrettet nye produktionsfaciliteter i Mørke ved Randers. Her vil produktionen af JE-Træ Yderdøren blive integreret med det eksisterende produkt program:

- Med denne udvidelse af vores produktprogram styrkes vores markedsposition samtidig med, at vi kan realisere en del synergier i vores produktion og administration, forklarer Vahle-direktør Kennet Fjeldsted.

For Hornbaek Trævarefabrik skal salget blandt andet ses i lyset af et ønske om at øge fokus på listeproduktion:

- Med denne løsning sikrer vi maksimal fokus på vore lister, og samtidig sikrer vi, at JE-Træ Yderdøren vil kunne fortsætte den positive udvikling, siger administrerende direktør, Erik Bugge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078