23948sdkhjf

Bygningsentreprenør har fortsat sorte tal på bundlinjen

Ringsted Bygningsentreprise kunne ikke leve op til rekorden fra sidste år, men såvel 2008/09-omsætningen som overskuddet på 6 mio. kroner før skat mødes trods alt med tilfredshed hos ledelsen.
Hos Ringsted Bygningsentreprise (RBE) kunne man i forrige regnskabsår glæde sig over en rekordhøj omsætning på 143 mio. kroner samt et overskud på 11,5 mio. kroner før skat.

Helt så højt nåede virksomheden ikke i 2008/09, hvor det blev til et plus på 6 mio. kroner ud af en omsætning på 130 mio. Alligevel er administrerende direktør Søren Faebo tilfreds med udviklingen i en tid, der er præget af modvind i branchen:

- Det er jo ikke imponerende. Men vi er alligevel meget stolte af resultatet i en krisetid, hvor mange af vores kolleger og konkurrenter i byggebranchen desværre rammes af lukninger og konkurser, siger han til dagbladet Børsen.

Årsagen til, at Søren Faebo og RBE ikke er ramt i samme grad som mange andre, skyldes først og fremmest, at virksomheden ikke beskæftiger sig med nybyggeri. Fokus er på renoveringer, og her har man nydt godt af, at boligselskaberne stadig har penge på kistebunden.

Endvidere har RBE i de forgangne år investeret et millionbeløb i sin nye markedssatsning, elevatorer, hvor strategien er at tilbyde montering af elevatorer i eksisterende etageejendomme. Målsætningen er at hente ti opgaver ind i 2009, og foreløbigt er RBE halvvejs i den proces.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111