23948sdkhjf

Produktnyhed: Tre nyheder til det intelligente hjem

LS Control A/S har lanceret en temperaturføler, en fugtføler samt et potmeter 0-100 % - alle baseret på Z-Wave-teknologi.
De tre nyheder fra LS Control er alle baseret på Z-Wave, som er en standard, der samler kommunikation mellem elektroniske enheder, således man kan opnå et optimalt system med øget komfort og lavt energiforbrug i bygninger med intelligente installationer.

Z-Wave anbefales af Elsparefonden, som rådgiver i Danmark om korrekt energiforbrug. Z-Wave har normal rækkevidde på omkring 30 meter, men med flere enheder sammen vil Z-Wave anvende en indbygget “repeater funktion”, hvis egenskab medvirker til stor signal-driftsikkerhed.

ES 861 Z-Wave fugtføler
ES 861 er en trådløs batteridrevet fugtføler, der måler luftens fugtniveau og efterfølgende sender besked til Z-Wave-systemets centralenhed, som derefter indregulerer til optimal komfort.

ES 861 sender kun informationer ved større ændringer i målingen, og har derfor et meget lavt strømforbrug. Dette niveau indstilles fra centralen. Ved lavt batteriniveau giver føleren besked til centralen, så brugeren kan udskifte batteri.

ES 861 Z-Wave temperaturføler
ES 861 er en trådløs batteridrevet nøjagtig temperaturføler, der sender nøjagtig besked til centralenheden om temperaturen, hvor føleren er placeret, således centralenheden kan indregulere til optimal energi besparelse.
I lighed med fugtføleren sender den kun informationer ved større ændringer i temperaturmålingen, og får med den funktion et meget lavt strømforbrug.

Den kan endvidere leveres med eget logo trykt på boksen. Følerelementet kan monteres eksternt som ledningsføler, hvis man for eksempel skal måle i en ventilationskanal.

ES 861 Z-Wave 0-100 % trådløs drejeknap
ES 861 er en trådløs batteridrevet indstillingsknap. Når knappen drejes sender den en værdi som funktion af indstillingen.

Når knappen på ES 861 betjenes, sender den et signal til centralen, som giver besked videre til den enhed, der skal justeres.

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for anvendelsesmulighederne. Men her er listet nogle af de mest oplagte:

• Indstilling af ventilationsindblæsning 0-100 %
• Indstilling af ventilationsudsugning
• Indstilling af begrænsning af maksimumydelse
• Styring af lys 0-100 %
• Overstyring af automatisk reguleret lys
• Indstilling af temperatursetpunkt eller andre setpunkter

Kilde: LS Control A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078