23948sdkhjf

Produktnyhed: Nyt tagberegningsprogram

En nyudviklet visuel 3D-tagberegner er netop blevet tilgængeligt på Cembrits hjemmeside. Det er et brugervenligt værktøj, der henvender sig til både fagfolk og private.
Det nye tagberegningsprogram fra Cembrit gør det nu nemt og enkelt at udregne materialeforbruget til et tag. På baggrund af ganske få indtastede data kan programmet udregne materialeforbruget samt udarbejde en skitse, der visualiserer det færdige resultat.

Netop muligheden for at visualisere taget i 3D adskiller programmet fra mange af de eksisterende på markedet. Ud fra oplysninger om husets længde, bredde og taghældning samt oplysninger om materialevalg, kan programmet vise den valgte tagløsning i 3D og ud fra en skitse visualisere i hvilken rækkefølge, pladerne monteres.

3D-modellen afslører også eventuelle forkerte indtastninger eller glemte data, Programmet vil eksempelvis blokere, hvis den valgte ventilationsløsning ikke lever op til gældende lovkrav.

Generelt er Cembrit Tagberegner udviklet, så det sikrer en høj grad af brugervenlighed., Til den beregnede mængdeliste genererer programmet også alle relevante TUN-numre, som gør det let for brugeren at bestille de rigtige materialer hos tømmerhandleren.Ud over tagberegninger giver programmet også mulighed for at udregne materialeforbrug til husets gavle.

Se mere på www.cembrit.dk og www.skifttag.dk

Kilde: Cembrit

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11