23948sdkhjf

Nyt golfresort så småt taget i brug

Søhøjlandet Golf Resort indvies den 17. april, men det 900 m2 store golfcenter blev allerede taget i brug i sidste uge.
Tiden nærmer sig hastigt, hvor Danmarks nyeste golfanlæg, Søhøjlandet Golf Resort i forbindelse med ferie- og aktivitetscentret DanParcs Silkeborg, slår dørene op.

18 hullers-banen i de smukke Gjern Bakker indvies officielt fredag den 17. april, men allerede i fredags den 3. april var restauranten i det moderne golfcenter klar til at blive taget i brug.

Intet mindre end 900 m2 er under tag i golfcenteret, der ligger tæt ved både 1. tee, 18. green og driving rangen og rummer faciliteter for såvel golfspillere som ikke-golfspillere.

Det er især restauranten, som forventes at blive et trækplaster for begge kategorier. Det skyldes, at den dels har store glasfacader mod syd og vest ud mod golfbanen og dels en stor vinkelformet og flisebelagt terrasse, hvor der vil være udendørs-servering.

Sammenlagt har køkkenchef Michael Bay 220 m2 til rådighed i restauranten, som kan deles op i to lokaler på henholdsvis 170 og 50 m2 til i alt 150 spisende gæster. Dertil kommer en Players’ Lounge på 70 m2 samt et glasoverdækket, caféagtigt torv på 120 m2.

Derudover indeholder centret en 65 m2 stor foyer, kontor, mødelokale samt omklædningsrum med farvede glasvægge. Solitært, parallelt med centerbygningen, er opført et caddiehus med plads til opbevaring af golfbags og golfbuggies.

Kilde: Dansk Golf Union

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093