23948sdkhjf

Produktnyhed: Fornyelse og kreativ indretning i badet

Med en række eksklusive designmøbler baner Dansani vej for kompromisløse kombinationer i indretningen af badeværelset.
Råt mod elegant og maskulint kontra feminint. De individuelle indretningsløsninger er i front, og med en bred palet af fleksible møbler og markante vaske giver Dansani nye muligheder for at skabe iøjefaldende attituder på badeværelset.

Badeværelsesserien hedder Calidris og er tegnet af Dansanis kendte designerduo Vecht & Kjær.

Alle elementer er bygget op omkring det samme grundmodul, så møblernes mål og proportioner passer sammen, uanset hvordan de vendes eller drejes.

Vasken viser vejen
Udgangspunktet for Calidris er de kvadratiske moduler, men det er valget af vask, som er grundlaget for en unik og personlig stil.

En kraftig vask med strenge, geometriske linjer i det minimalistiske badeværelse udstråler modernitet og selvstændighed, mens en firkantet vask på en massiv bordplade viser vej til flot og funktionel indretning.

Vælg for eksempel den tynde, helstøbte marmorvask Brio, som med ekstra bred afsætningsplads efterlader rum til alt fra stemningsskabende stearinlys til søde sæber. Vaskens hvide flader står i skarp kontrast til underskabe i mørk, røget eg og vækker opsigt i badet.

Eller kombinér den strømlinede porcelænsvask Menuet med moduler i røget eg og låger i hvid højglans og skab en god harmoni i indretningen. Det gennemførte miks mellem lys og mørk giver et stilrent og minimalistisk look, som bakkes op af tynde greb i krom og spejle med integreret lys.

Tilbehør med stil
Med den fleksible møbelserie byder Dansani kontrasterne i badeværelset velkommen og indbyder til varme og velvære i badeværelset anno 2009. Og med en bred palet af forskelligt tilbehør og flotte spejle er det nemt at sikre en gennemført stil.

Tilbehørsserien til Calidris følger nemlig samme linjer og mål som møblerne, så uanset om det gælder en knagerække til håndklæder, en holder til toiletpapir eller smarte kurve til vasketøj eller håndklæder, er dimensionerne de samme.

Kilde: Dansani

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125