23948sdkhjf

Produktnyhed: Ovenlysvindue med en U-værdi på 1,24

Vitral har lanceret det flade ovenlysvindue Vitral Skyview, der med en meget lav u-værdi bidrager til nedbringelsen af CO2-udslippet.
For godt halvandet år siden igangsatte Vitral et aggressivt produktudviklingsprogram med stærk fokus på CO2-problematikken.

Ølstykke-virksomheden kan nu præsentere ovenlysvinduet Vitral Skyview, der, med en u-værdi på 1,24, bringer Vitral med helt i front på energiområdet:

- Det er jo paradoksalt at bygninger bygges med kravet om en tagisoleringsværdi på 0,25 i u-værdi, hvorefter så godt som uisolerede plastickupler monteres for at skaffe lys. Vores nye produkt er en gevinst for alle, idet der både skabes bedre værdi for bygningens brugere samt en forbedret CO2 situation og økonomi, siger direktør Henrik Theisler.

Han påpeger, at selvom hans nye produkt er cirka 25 % dyrere end traditionelle produkter, så er de penge hurtigt tjent ind igen. Der er nemlig betydelige energibesparelser i vente, og samtidig er Vitral Skyview konstrueret til 50 års levetid. På den måde slipper man for den sædvanlige 20-årsudskiftning.

- Vi kan ikke sætte tal på hvor stor en samlet CO2 forbedring udskiftning af gamle uisolerede plastik kubler ville give i tons, men tallet er betydeligt, fastslår Henrik Theisler og tilføjer, at Vitral inden længe sender en ny generation af glastage på markedet.

Kilde: Vitral

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109