23948sdkhjf

Produktnyhed: Nyt vendevindue i VELFAC 400 serien

Velfac A/S lancerer et nyt vendevindue, hvor design, markedskrav og stærk konstruktion går op i en højere vinduesenhed.
Der blev tænkt på det hele, da Velfac gik i gang med at udvikle et nyt vendevindue, for vinduet skulle naturligvis leve op til de strengeste krav om sikkerhed og samtidig have et smukt design. Det nye vendevindue i VELFAC 400 serien er et glasklart eksempel på, at design og konstruktion kan udvikles - og stadig passe sammen.

Design til æstetiske facader
Det nye vendevindue gør det nemt at skabe en æstetisk facade, fordi det er visuelt identisk med de øvrige åbnefunktioner og nu også er uden overslag.

Sikkerhed med én hånd
Det nye vendevindue har en god balance og bliver derfor stående i den ønskede ventilationsstilling i stille vejr. Vendevinduet har desuden en pudsesikring, der nemt kan betjenes med én hånd.

Stærk konstruktion med nyt vendebeslag
Det nye vendevindue har et helt nyt vendebeslag, der opfylder de strengeste krav til sikkerhed og funktion. Vendebeslaget er dobbeltsikret og dermed sikret mod, at rammen kan falde ned. Det giver vendevinduet en stærk konstruktion.

Vinduet er også sikret over for små pilfingre, da det som standard er udstyret med børnesikring. Men ikke alt er nyt ved det nye vendevindue - noget er stadig ved det gamle. Rammemål og priser er nemlig de samme som før.

Kilde: Velfac A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187