23948sdkhjf

Moe ekspanderer i Norge

Rådgivervirksomheden åbner kontor i et af Norges vækstområder

Flere markante norske projekter er tilføjet ordrebogen hos Moe i de senere år.

Den danske rådgiver er med i opførelsen af Norges Idrettshøjskole og Norges største universitetsbyggeri, Livsvitenskabsbygget, og de mange opgaver får nu Moe til at åbne et kontor i Follo-regionen syd for Oslo, der er et af Norges største vækstområder med heftig byggeaktivitet.

Follo-regionen ligger centralt mellem Oslo og Sverige, og på sigt vil den nye toglinje Follobanen knytte regionen endnu tættere til den norske hovedstad.

Moe har haft opgaver i Norge siden 1970’erne og har i forvejen kontor i den norske by Asker. Udvidelsen med endnu en afdeling i Norge er en del af rådgivervirksomhedens 2020-strategi, hvor udvidelse i de nordiske lande, herunder særligt i Norge, spiller en stor rolle.

Den norske regering investerer således massivt i den nationale infrastruktur i disse år, og beregninger viser, at der på landsplan skal opføres op mod 38.000 boliger om året.

- Vi høster nu frugten af det store arbejde med at opbygge Moe i Norge, som har stået på siden 2009. Det, at vi nu spreder os over flere regioner, gør os mere konkurerencedygtige, og øger vores muligheder for at tiltrække endnu flere kompetente medarbejdere, der vil være med til at drive udviklingen, siger Moes adm. direktør, Christian Listov-Saabye.

Leder af det kommende kontor bliver Torje Øvergaard, der har arbejdet som daglig leder af det tidligere datterselskab Polyplan, som Moe overtog i 2009. Senest har han været afdelingsleder for Moes kontor i Asker. Direktør Sune Wendelboe står fortsat i spidsen for Moes norske aktiviteter.

Læs mere om: MOE
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109