23948sdkhjf

Produktnyhed: Brandkarmserstatning letter arbejdet

Scandi Supply A/S forhandler nu et nyt produkt ScandiBoard F250, som anvendes i en ensidig brandkamserstatning. Det er en synligt smartere 'usynlig' løsning.
Typisk skal der bruges tre forskellige plader til en brandkamserstatning. Men med den nye ScandiBoard F250, er én plade tilstrækkeligt. Desuden er den let at tildanne.

Materialerne er dyrere end ved andre traditionelle løsninger, men der er mange penge at spare på arbejdslønnen, for brandkamserstatningen er hurtigere at montere.

- Monteringen foregår i dårlige arbejdsstillinger inde på et loft, så det er både arbejdstimerne og -skaderne, der kan blive færre af, siger Jørgen Højsholt, der er teknisk chef i Scandi Supply A/S.

Fakta
• Brandkamserstatningen ScandiBoard F250 skal være mindst 1,0 meter, men den er skjult i tagkonstruktionen. Den kan bruges til vægge af beton, letbeton og murværk og tagdækningen af tegl, skifer, beton og fibercementplader (det forudsætter dog at kravene til klasse T tagdækning Broof(t2) er opfyldt).

• ScandiBoard F250 opfylder kravene til bygningsdel klasse EI 60 og den bærende del af tagkonstruktion opfylder kravene til bygningsdel klasse R60 jævnfør Brandteknisk bedømmelse fra DBI, sag PH13255.

Læs mere på www.scandisupply.dk

Kilde: Scandi Supply A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083