23948sdkhjf

Produktnyhed: Prisbelønnet faldsikring giver sikrere arbejdsmiljø

Söll Vi-Go er et helt nyt, vertikalt faldsikringssystem af wiretypen, der er beregnet til arbejde på faste stiger og i master. Det har netop modtaget den britiske sikkerhedsbranches pris for bedste produkt.
Sperians nye faldsikring Söll Vi-Go er et vertikalt wiresystem, der først og fremmest er beregnet til arbejde på faste stiger og i master. Systemet består af en wire med fastgøringsanordning samt en nyudviklet glidelås, der løber langs wiren.

Systemet kan bruges til såvel nye installationer som til supplering af allerede eksisterende adgangsstiger for eksempel i vindmølle-, energiforsynings- og telekommunikationsanlæg eller i industrien.

- Vi har udviklet en helt ny glidelås med dobbelt låsemekanisme, der gør låsen ekstra sikker, siger faldsikringsspecialist Anders Fregerslev og forklarer, at alle glidelåse er udstyret med en falddæmper, der mindsker belastningen på selve wirefastgøringsanordningen, hvis en anden bruger kommer ud for et fald.
Alle dele i Söll Vi-Go er fremstillet af galvaniseret eller rustfrit stål, som kan holde til barske og krævende forhold.

Læs mere på Sperians hjemmeside

Kilde: Sperian Protection

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109