23948sdkhjf

Et helt køkken er blevet bæredygtigt

Og har nu fået papir på det.
For første gang i Norden er en hel køkkenløsning blevet certificeret som bæredygtig.

Det er snedkeriet Hansen Kitchen i Hellested midt på Stevns, som nu har papir på, at hvert eneste stykke træ i produktet lever op til standarderne hos certificeringsorganet FSC.

- For Hansen Kitchen er bæredygtighed en grundlæggende drivkraft, siger ejer og administrerende direktør Charlotte Mannstaedt.

- Vores produkter er udarbejdet i massiv træ, og vi gerne vil sikre, at skovning og håndtering sker under ordentlige forhold for både skov og mennesker. Derudover arbejder vi også løbende på at udvikle vores bæredygtighedsstrategi for vores interne virksomhedskultur, måden vi arbejder med underleverandører og samarbejdspartnere på, samt vores påvirkning af det samfund, som vi jo er en del af, siger hun.

Foreløbig findes to serier fra køkkenproducenten, som er mærket med FSC. Det er to eksisterende køkkener, som Hansen Kitchen har produceret siden 1998 og som nu har fået bæredygtige justeringer.

En ny serie, som er på vej, skal senere imødekomme efterspørgslen til mindre boliger som lejligheder.

Hansen Kitchen håber, at deres køkkener kan blive interessante for fremtidige byggeprojekter, hvor bæredygtige løsninger vægtes højt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079