23948sdkhjf

Ny teknologi skal øge produktiviteten i installationsbranchen

Teknik- entreprenøren Caverion A/S indfører næste år et nyt servicekoncept i Danmark baseret på sensorer
Der vil være indtjening at hente for danske teknikentreprenører, der i fremtiden evner at følge med udviklingen og integrere ny teknologi i arbejdet. Det skriver Licitationen - Byggeriets Dagblad.

- Fremtidens vindere i installationsbranchen bliver de virksomheder, der er bedst til at omstille sig og følge med udviklingen, siger Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i Tekniq.

Elektrikerne skal dog ikke være nervøse for, at der ikke bliver brug for dem i fremtiden, fortæller Erik Lind Olsen, udviklingsdirektør hos teknikentreprenøren Caverion A/S.

- Der skal jo være nogen til at håndtere robotterne, så vi kommer ikke til at opleve en revolution, hvor maskinerne i stort antal erstatter håndværkere i installationsbranchen, siger han.

Caverion-direktøren kan også fortælle, at virksomheden næste år præsenterer et nyt servicekoncept i Danmark kaldet "Serviceflex+".

Det er baseret på avancerede sensorer, der kan overvåge og regulere indeklimaet i en bygning på et niveau, der kan erstatte den nuværende model, hvor virksomheden sender teknikere ud med faste aftalte intervaller på for eksempel tre eller seks måneder til eftersyn.

Læs hele historien her (kræver abonnement):
http://www.licitationen.dk/article/view/...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094