23948sdkhjf

Produktnyhed: Nyt website giver hurtig viden om regn- og spildevand

Wavin har lanceret en virtuel verden, hvor man kan gå på opdagelse i forskellige miljøer og finde frem til anbefalede løsninger til håndtering af regn- og spildevand. Samtidig sender virksomheden en ny rense- og inspektionsbrønd på markedet.
Det nye website - der er døbt "Wavin Expert Centre" - er skabt for at forenkle en kompleks verden af rør, brønde, faskiner og udskillere til regn- og spildevandshåndtering.

Wavin har billedligt talt taget udgangspunkt i de situationer, som ledningsejere, projekterende ingeniører eller entreprenører møder i deres hverdag og derefter påhæftet al deres viden om regn- og spildevandshåndtering.

Uanset om man er ledningsejer, rådgiver, grossist, entreprenør, lærer eller studerende har man nu fået mulighed for enkelt at finde frem til hurtig, valid og tilbundsgående viden om løsningsmuligheder til håndtering af regn- og spilde-vand.

Sammen med sitet - der åbnede 10. november - lancerede Wavin Tegra 425, der er en rense- og inspektionsbrønd i plast med fleksible muffer. De fleksible tilslutninger kan afvinkles 7,5° i forhold til centerlinien både horisontalt og vertikalt. Det giver optimal fleksi-bilitet både i projekteringsfasen såvel som i installationsfasen.

Plasten gør konstruktionen både stærk og rubust og særdeles modstandsdygtig over for aggresivt spildevand. Brønden med opføringsrør optager og følger nemt belastningerne i installationsfasen, i de efterfølgende omlejringer og ved sætninger i jorden, samt i driftsfasen i form af jordtryk og trafikbelastninger.

Læs mere på www.wavin.dk

Kilde: Wavin

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078