23948sdkhjf

Produktnyhed: Nyt trægulv gør snavs mindre synligt

Timberman tilbyder et slidstærkt trægulv med ’stonewash’-overflade, der får skidt og snavs til at synes af mindre.
Timberman lancerer nu ”Timberman Marineplank Keruing Stonewash” og som ordene indikerer, er det et maritimt plankegulv til lægning med gummilister. Træsorten er den ekstremt slidstærke keruing, og overfladen har fået en såkaldt 'stonewash'-behandling, som er en speciel ludbehandling kombineret med en hvidoliering med en stærk hærdende olie.

'Stonewash'-overfladen giver gulvet et mat, råt og rustikt udseende med den superpraktiske fordel, at det får skidt og snavs til at synes af meget mindre end på traditionelle trægulve.

Keruing er stammer fra Malaysia og Indonesien og er en tung, hård og særdeles slidstærk træsort. Gulvet kan derfor anvendes overalt i private boliger samt i erhvervslokaler, hvor kravet er et formstabilt gulv med stor styrke - eksempelvis golfklubber, butikker og kontorer.

De 150 mm brede planker er opbygget af tre lag lamellimet massivt træ og er derfor meget formstabile. Gulvet er kun 14 mm tykt og kan på grund af den lille konstruktionshøjde let og hurtigt lægges svømmende på stort set ethvert plant underlag - såvel til nybyggeri som til renoveringsopgaver.

Plankerne er udført med fer og not samt udfræsning til gummiliste, der kan leveres i sort og grå farve. Gulvvarme er ingen hindring for lægning af gulvet.

Læs mere på www.timberman.dk

Kilde: Timberman

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125