23948sdkhjf

Frederikssund sender svømmehal i udbud

Byrådet i Frederikssund Kommune har besluttet at sende byggeriet af en ny svømmehal i udbud her i efteråret.

- Vi har nu nået endnu en milepæl i skabelsen af det nye idræts- og aktivitetsområde i kommunen, siger borgmester John Schmidt Andersen.

Svømmehallen udgør første fase af Frederikssunds idrætsby-projekt, og byrådet har nu besluttet, at anlægget skal bestå af et 25x25 meter bassin med 10 baner. Det bliver det første af sin art i Danmark. Derudover omfatter planenerne to varmtvandsbassiner og et modstrømsbassin. Omklædning og mødefaciliteter til fodboldklubberne lægges ind i samme bygning som svømmehallen. Udendørs anlægges et antal græsbaner, en kunstgræsbane, et stadion med kunstgræs samt et muligt aktivitetsområde for primært selvorganiserede brugere af den nye idrætsby.

Det er arkitektfirmaet Keingart, der er rådgivende arkitekt på projektets helhedsplan, som blev godkendt i juni måned. Selve byggeriet inddeles i flere faser. I første omgang er der afsat 121 mio. kr., som skal gå til etablering af svømmehal, fodboldbaner og lokaler til omklædning og sociale aktiviteter.

I løbet af efteråret udarbejdes materialet til to særskilte udbud for henholdsvis svømmehal og udearealer. Herefter gennemføres en prækvalifikationsrunde for at finde de entreprenører, der skal indgå i en endelig budrunde. Udvælgelse af det endelige bud for henholdsvis svømmehal og udearealer forventes at foregå i det tidlige forår 2017.

Læs mere om idrætsby-projektet på Frederikssund Kommunes hjemmeside
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109