23948sdkhjf

Produktnyhed: Funktionel dør-serie fra Swedoor

Med ”Shaker Vertical” lancerer Swedoor nu en helt ny serie af stilrene og funktionelle døre.
Swedoor er på banen med dørserien ”Shaker Vertikal”, der er en videreudvikling af den populære Shaker-dørserie, som findes i mange danske boliger.

Shaker Vertikal er karakteristisk ved at have en lodret sprosse i midten. Det giver den i forvejen meget stilrene og enkle dør et karakteristisk og arkitektonisk smukt udtryk, som er i tråd med den skandinaviske stil.

Dørene tilbydes i hvid og en række specialfarver. Den største nyhed er dog, at dørene kan fås med spejl- eller tavlefunktion.

Swedoor lancerede i foråret en stor kampagne under sloganet ”En dør er ikke bare en dør” med henblik på at sætte fokus på de mange valgmuligheder, som køb af døre indebærer i dag:

- Udviklingen er de seneste år gået i retning af, at kundernes valg af døre er under stor indflydelse af boligens øvrige funktion og udseende. Flere og flere har indset, at indvendige døre kan bruges til at skabe forskellige effektfulde virkninger med lyd, lys og design, og at der både er muligheder og signalværdi i en flot dørløsning, forklarer Kirsten Haarbo, der er salgschef hos Swedoor.

Shaker Vertikal er produceret ud fra den kendte og populære Shaker dørserie, som er en omviklet MDF, hvilket giver en meget ensartet og elegant finish. Shaker Vertikal kan fås både som enkelt- eller dobbeltdør og med sidepartier. Overfladerne er enten birke- eller egefolie, standardfarven hvid eller en af de mange spændende specialfarver.

Læs mere på Sweedoor's hjemmeside

Kilde: Sweedoor

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109