23948sdkhjf

Produktnyhed: XXL - maskinparken geares til den moderne familie

ASKO Vølund introducerer XXL opvaskemaskinen, som repræsenterer næste generation af hårde hvidevarer til det moderne familieliv.
Tiden er for længst løbet fra opvaskebaljen, og den er også på vej væk fra de store energislugende maskiner, hvis kapacitet ikke lever op til forbrugernes krav.

Mange familiers behov ændrer sig i takt med, at familiemønstrene ændres. Familier fusioneres på kryds, det sociale liv udvides på tværs og med det følger større krav til køkkenmaskinernes formåen.

ASKO Vølunds XXL opvaskemaskine repræsenterer således næste generation af hårde hvidevarer - gearet til at kunne imødekomme kravene om øget kapacitet, et energirigtigt forbrug og fleksible, funktionelle løsninger.

Med sine fire kurveniveauer er XXL markedets mest rummelige opvaskemaskine. Samtidig er den en fornuftig og økonomisk køkkenpartner. Den har et lavt energiforbrug (A), markedets laveste vandforbrug (9,9 liter pr. vask), og så opnår den topkarakterer i vaskeevne - ikke mindst på grund af maskinens ti spulezoner, hvoraf de tre power-zoner sætter fart på rengøringen.

XXL er desuden udstyret med et effektivt turbo-blæsersystem, der sørger for at servicet er helt tørt, når maskinen er færdig. Maskinen er støjsvag (45db(A)).

Trods sin store indvendig højde, passer XXL ind i almindelige køkkener med sin justerbare indbygningshøjde 86-91 cm. Maskinen fås i flere varianter blandt andet som fuldintegreret, hvorpå en køkkenfront (70-80 cm) kan monteres, så den passer til køkkenets øvrige fronter. Men du kan også vælge at montere en af ASKO Vølunds stilrene stålfronter i sort eller hvid eller en rustfri stål-front med TouchProof belægning, der modvirker fedtfingre og ridser.

Læs mere på ASKO Vølunds hjemmeside

Kilde: ASKO Vølund

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093