23948sdkhjf

Produktnyhed: Vinduer gør op med kuldebroer

Vrøgum A/S lancerer Ultratherm-vinduet, som gør effektivt op med kondens, kuldebroer og unødige varmeregninger.
Virksomheden Vrøgum i Oksbøl har netop skabt en unik vinduesløsning, som præsterer markedets laveste Uw-værdi. Det såkaldte Ultratherm Passivhus-vindue har således Uw-værdier på helt ned til 0,7 mod normalt 1,5.

- En ganske smal isolering af den udvendige aluminiumsbeklædning bevirker, at kuldebroen isoleres til den udvendige del og ikke går helt ind til den sidste tætningsliste, som man ser det på de traditionelle konstruktioner, fortæller salgs- og marketingchef John Jørgensen.

Det nye Passivhus-vindue - som er forsynet med tre lag super lavenergi glas - er desuden monteret med tre tætningslister, hvilket yderligere sikrer, at kulden isoleres til den udvendige del af vinduet. Samtidig er karm og ramme lamineret med isoleringsskum, hvilket sikrer den størst mulige isoleringsevne.

- Vinduets unikke konstruktion betyder, at temperaturen på den indvendige side er den samme som i rummet som helhed, og monteret i boliger med en i øvrigt normal isolering, vil varmeregningen blive reduceret med mindst 50 %, forklarer John Jørgensen.

Om Vrøgum A/S
Vrøgum er grundlagt i 1957 og er specialiseret inden for lavenergi vinduer, facade- og terrassedøre samt franske døre. Virksomheden har 85 ansatte og salget i Danmark foregår via et netværk på 70 forhandlere fordelt over hele landet.

Læs mere om Vrøgum på www.vrogum.dk

Kilde: Vrøgum A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078