23948sdkhjf

Nyt akademi skal styrke fagligheden i tagbranchen

I denne uge ser en ny organisation dagens lys i byggebranchen. Tag-akademiet er et nyt organ under Construction College i Aalborg, der skal arbejde på at styrke de faglige bånd på tagområdet.
Onsdag aften er der officiel åbning af det nye Tag-akademiet i Aalborg. Bag initiativet står Construction College i Aalborg, og formålet er blandt andet at nedbringe det høje tal for fejl og mangler i byggeriet.

I og omkring det nye akademi finder man organisationer som Byg-Erfa, DUKO og Aalborg Universitet, og desuden er flere større virksomheder i byggebranchen repræsenteret. Således tæller gruppen blandt andre Cembrit, Rheinzink, Monier og Komproment, ligesom en række tømrermestre, tømmerhandler og byggerådgivere er involveret.

Uddannelseschef ved Construction College - Kim Knudsen - forklarer, at det nye akademi dels kommer til at sigte mod indsamling og formidling af ny viden og dels at udvikle efteruddannelsesmuligheder til branchen. På den måde vil man være i stand til at understøtte fagligheden i branchen og i sidste instans forbedre kvaliteten i byggeriet.

Der er officiel åbning af Tag-akademiet onsdag den 22. oktober klokken 18.00 på Construction College i Aalborg.

Se invitationen her (åbnes som pdf)

Kilde: Construction College Aalborg

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078