23948sdkhjf

Produktnyhed: Ny isolerende profil til vinduer og døre

Mygind Tech A/S patenterer en speciel isolerende profil til døre og vinduer, der tager hånd om problemet med kuldebroer.
Stigende krav til energieffektiviteten af færdige vinduer og døre øger efterspørgslen på komponenter, der kan bidrage positivt til lavere U-værdier. Mygind Tech A/S har nu udviklet en metode, der gør det muligt at ekstrudere isolering og træ i én arbejdsgang.

Metoden har blandt andet følgende fordele:

• Isoleringsmaterialet ekstruderes ud i svalehaler, der danner en konstruktionsmæssig binding af profilen. En sådan konstruktion øger brudstyrken i profilen.

• Man undgår en binding via laminering, hvor limen ofte vil danne 'skal' og gøre konstruktionen svag på sigt. Samtidigt vil en traditionel laminering reducere materialets isoleringsevne.

• Svalehaler i profilen sikrer tilstrækkelige muligheder for befæstigelse af beslag og lignende. Samtidig reduceres isoleringsmaterialets eksponerede overflade med cirka 25 %. Profilen fastholder samtidigt den høje isoleringsevne.

• Den nyudviklede profil lader sig bearbejde på lige fod med traditionelle træprofiler, uden hensyntagen til den bestående maskinpark.

Læs mere på Mygind Techs hjemmeside

Kilde: Mygind Tech A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094