23948sdkhjf

Produktnyhed: Gå blødt og behageligt på gulv af sandsten

Umiddelbart lyder det måske som lidt af en påstand, at man kan gå lige så blødt på et gulv, som på et sandtæppe. Det er imidlertid ganske rigtigt ifølge MSK Scandinavia, som nu præsenterer produktet Sahara Stone Veneer.
Sahara tager udgangspunkt i naturen, og med det flotte og spændende udseende, får det én til at føle sig i Sahara’s ørken - dog uden at få sand i øjnene.

Sahara er et tyndt lag sandsten, sat op på et lag gaze, som gør belægningen fleksibel at arbejde med. Sahara gulv er forsynet med en 5 mm blød og fleksibel underside, opbygget af genbrugsmaterialer.

Sahara Stone Veneer gulvbelægning har mange fordele:

- Let at nedlægge
- Støddæmpende
- Lyddæmpende
- Kan bruges igen og igen

Gulvets egenskaber gør det ideelt som gulvvalg ved salgsforevisninger, i showrooms, på messestande eller andre midlertidige formål.

Ønskes et skiffer gulv, kan MSK også levere gulv i Stone Veneer, som er opbygget af et 1,5 mm tyndt lag natur sten, - deraf navnet Stone Veneer, - eller på dansk stenfinér. Gulvet kan leveres i flere forskellige farvekombinationer under navnene Black Slate, Multi-Color og Ocean Green.

Sahara og Stone Veneer Gulv er overfladebehandlet med nanoteknologi og er derfor både smuds- og vandafvisende.

Gulvet kan nedlægges ganske enkelt kant mod kant, og ligger skridsikkert på alle faste overflader. De yderste rækker i gulvet kan sikres yderligere med dobbeltklæbende tape.

Stone Veneer gulvet kan udover standardudgaven også leveres med en gummibagside i brandklasse B1.

Sahara og Stone Veneer kan også leveres som tynde beklædningsplader til f.eks. vægge og inventar.

Standardstørrelser: 600/1200 x 600 mm.

MSK Scandinavia deltager på Effektiv Produktion messe den 7.-10. oktober 2008 i Fredericia Messecenter, hvor der er mulighed for at se Sahara gulv samt andre nyheder.

Læs mere på MSK Scandinavias hjemmeside

Kilde: MSK Scandinavia

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078