23948sdkhjf

Produktnyhed: Fyld ordrebogen via SMS

Håndværkere med huller i ordrebøgerne kan nu - via SMS - hurtigt komme i kontakt med kunder, der har byggeopgaver til fornyelse, renovering og vedligehold eller en tilbygning.
Byggeklar ApS, der er formidler af byggeopgaver, introducerer nu et helt nyt kommunikationssystem via SMS. Et kvikt serviceværktøj til gavn for både håndværkere og bygherrer.

Håndværkerne og entreprenørerne, der er tilknyttet Byggeklar som samarbejdspartnere, vil fremover via SMS få tilsendt kontaktoplysninger - navn og telefonnummer - på konkrete byggeopgaver, de ønsker at give tilbud på.

Et klik på computeren
SMS´en sendes automatisk fra Byggeklar i samme øjeblik, som håndværkeren med et klik på computeren har anmodet om kontaktoplysninger. På den måde sikres hurtig tilbudsgivning mellem bygherre og håndværker, da SMS-servicen er aktiv døgnet rundt. Ønsker bygherren tre tilbud, vil tre håndværkere få SMS, så snart de har klikket på deres PC.

Kræsen udvælgelse af håndværkere
Driftsafdelingen har forinden i detaljer spurgt ind til bygherrernes seriøsitet, opgavernes konkrete indhold og de økonomiske rammer. ’Snuserne’ bliver på forhånd sorteret fra. Reelle ønsker om tilbud - kvikt og frit - vil derfor præcist matche håndværkerens kompetencer og geografi.

- Tre års erfaring i formidling af byggeopgaver på www.byggeklar.dk viser fundamentalt, at kravene i den konjunkturfølsomme byggebranche er seriøsitet, tempo og kundepleje. Bygherre og håndværker forventer og kræver, at der skabes kontakt hurtigt, konkret og præcist, siger direktør i Byggeklar, Lasse H. Kristiansen.

Byggeklar tilknytter fortløbende dygtige håndværkere, så viften af specialister og entreprenører konstant bredes ud. Der foretages en grundig og kræsen udvælgelse, før de tilknyttes som samarbejdspartnere. Bygherrernes tilfredshed bliver opfølgende undersøgt.

Kilde: Byggeklar ApS

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094