23948sdkhjf

Produktnyhed: Ny og revolutionerende udgave af populær underpap

Trelleborg Phønix lover, at de danske tagdækkere fremover vil kunne lægge underpap langt hurtigere og mere effektivt end tidligere.
Op til 25 %. Det er, hvad mester kan spare i svendetid, når han fremover sender en tagdækkersvend ud for at lægge underpap hos firmaets kunder. Når opgaven er løst, kan kunden oven i købet nyde et usædvanligt flot resultat at meget høj kvalitet.

Farvel til trofast følgesvend
Det er Trelleborg Phønix, som står bag den banebrydende nyhed til landets tagdækkere. Virksomheden har videreudviklet deres mest populære underpap - PF 3500 SBS SAND - til en løsning, hvis lige ikke findes på markedet.

Navnet er næsten det samme; PF 3500 SBS SPLIT hedder nyheden. Ifølge udvikleren er den så banebrydende, at man nu helt indstiller produktionen af den gamle underpap, som ellers har været en fast del af sortimentet gennem mere end 15 år.

- Efter at have testet Split, er vi ikke et øjeblik i tvivl: Der findes ingen underpap, som kan matche dens egenskaber, derfor siger vi nu farvel til dens forgænger og satser 100 % på Split, fortæller Finn Møller, salgs- og marketingchef hos Trelleborg Phønix og forklarer videre:

- Grundlæggende er den eneste forskel på Split-underpappen og den gamle, at Split har et særligt udviklet toplag af granuleret skifer - modsat forgængeren, som har sand i toplaget.

Testet af 17 tagdækkere
Hos Trelleborg Phønix er man ikke i tvivl om, at man har udviklet et produkt, som kan løfte arven fra forgængeren:

- 17 prøvetage og 17 forskellige tagdækkere - og så har vi ikke fået så meget som én eneste negativ respons. Det er altså helt enestående, slutter en tydeligt stolt Finn Møller.


Læs mere om Split på Trelleborg Phønix' hjemmeside

Kilde: Trelleborg Phønix

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094